KDYŽ NEVÍTE CO S KLOBÁSAMA
Potřebné ingredience
KLOBÁSY, NĚCO ZELENÉHO, ŠPĚJLE....
Postup přípravy
NEJPRVE SI KLOBÁSKY NAPÍCHÁME OPATRNĚ NA ŠPEJLE A POTÉ TVOŘÍME KYTICI. VEZMEME SI "HLAVNÍ" KLOBÁSU A OKOLO NÍ SI DÁME ZELEŇ, PROLOŽÍME ZASE NEJAKOU TOU KLOBÁSKOU, ZELENÍ AŽ NÁM NIC NEZBYDE. NAKONEC TO CHCE POŘÁDNĚ SVÁZAT, ABY SE NEROZPADLO.....
POROZ NA VELIKOST KYTICE, PO TÉTO MĚ TAK CELÝ DEN BOLELA RUKA, PROTOŽE TO NĚJAKOU CHVILKU TRVA, NĚŽ JE HOTOVÁ A TO JI CELOU DOBU MUSÍTE DRŽET V JEDNÉ RUCE. NŠJAKÉ TO KILEČKO MÁ.......
POROZ NA VELIKOST KYTICE, PO TÉTO MĚ TAK CELÝ DEN BOLELA RUKA, PROTOŽE TO NĚJAKOU CHVILKU TRVA, NĚŽ JE HOTOVÁ A TO JI CELOU DOBU MUSÍTE DRŽET V JEDNÉ RUCE. NŠJAKÉ TO KILEČKO MÁ.......
FOTKY SE MI MOC NEVYVEDLY A CELKOVĚ JE KYTKA TAKOVÁ NEUPRAVENÁ, ALE ŽALUDKU TO JE PAK STEJNĚ JEDNO
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
18. 6. 2009, 7:44
Geniálnííííííí
kajinamac
(upraveno)
18. 6. 2009, 12:39
@
boule
(upraveno)
17. 6. 2009, 23:31
super nápad
kajinamac
(upraveno)
18. 6. 2009, 12:39
@boule
DĚKUJI
berrries
(upraveno)
17. 6. 2009, 19:38
krásná
kajinamac
(upraveno)
17. 6. 2009, 20:19
@berrries